Werkwijze

Zodra wij uw aanvraag of reservering binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om uw aanvraag en wensen door te spreken. U geeft aan met hoeveel mensen u komt en op welk tijdstip u de Sinterklaasfabriek wilt verlaten. Op basis daarvan maken wij voor u een overzichtelijke planning.

Op de grote dag ontvangen wij u in een gezellige entourage. U kunt zelf binnen de maatvoering een kostuum uitkiezen. Onze vakmensen helpen u bij het aankleden, grimeren u en zorgen voor het passende haarwerk. U hoeft zelf helemaal nergens aan te denken, zodat u zich kunt concentreren op uw optreden.

Het is nu juist onze specialisatie om alles tot in de puntjes te verzorgen… tot en met een calamiteitentasje voor Sint (extra lijm en handschoenen) en Piet (extra kraag, panty’s, schmink en handschoenen). U gaat met een goed gevoel de deur uit!

Na uw optreden komt u bij ons terug om afgeschminkt te worden en uw verhaal te doen. Onder het genot van een drankje kunt u uw optreden nog eens de revue laten passeren. Wij zorgen ervoor dat kostuum en haarwerk gereinigd worden, zodat de volgende Sint of Piet weer tiptop voor de dag kan komen.