De Sinterklaasfabriek

Bij ons huurt u de mooiste Sint en Pietenkostuums voor uw Sinterklaasfeest.

Wij zijn gespecialiseerd in verhuur aan bedrijven, instellingen en scholen, maar ook de particulier is van harte welkom. 

  • Wij beschikken over een eigen collectie handgemaakte pakken van hoge kwaliteit
  • Wij verhuren al vele jaren aan toonaangevende bedrijven
  • Wij werken met vakkundige medewerkers uit het theater – en grimeursvak

RESERVEER HIER UW PAKKEN

Copyright_Sinterklaasfabriek_Pietenpak
Copyright_Sinterklaasfabriek_Sinterklaaspak
BEKIJK HIER DE PIETENPAKKENBEKIJK HIER HET SINTERKLAASPAK

De Sinterklaasfabriek is uw betrouwbare partner voor het huren van uw Sint en Pietenpakken. U kunt de pakken op de volgende manieren huren:

Doe het zelf

U huurt de pakken met alle bijbehorende accessoires. Veel klanten maken gebruik van onze koeriersdienst. In dat geval brengen en halen wij de pakken bij u op locatie. U kunt natuurlijk ook zelf de pakken halen en terugbrengen bij de Sinterklaasfabriek.

Bij de Sinterklaasfabriek

U komt in de gezellig sfeer van de Sinterklaasfabriek om u te laten omtoveren tot een ware Sint of Piet. Na afloop van uw feest komt u terug naar onze locatie. Wij verzorgen het gehele traject voor u. U bent in vakkundige handen.

Op locatie

Wij werken ook op locatie. Onze vakmensen komen bij u op locatie. Zij transformeren uw medewerkers tot echte Pieten en Sinterklaas. Na het optreden helpen wij uw medewerkers met het omkleden en afschminken. Voor werkzaamheden op locatie gelden aanvullende tarieven. Wij maken graag voor u een offerte op maat.

Over ons en onze filosofie

Onze filosofie is simpel: om ervoor te zorgen dat u de mooiste Sint of Piet bent, moeten wij de beste zijn. Vandaar ons gevoel voor perfectie! De handgemaakte pakken zijn speciaal voor de Sinterklaasfabriek ontworpen en zij onderscheiden zich van de gebruikelijke feestartikelenconfectie door hun materiaalkwaliteit, vormgeving en rijke uitstraling.

De Sinterklaasfabriek is een pop-up bedrijf dat eens per jaar 'tot leven' komt. Wij zijn een autoriteit op het gebied van verhuur van Sint en Piet kostuums. Onze medewerkers zijn professionals met ruime ervaring in de theaterwereld (o.a. De Nationale Opera en Ballet). Wij staan graag voor u klaar!

RERSERVEER HIER UW PAKKEN