Veel gestelde vragen

Kan ik ook alleen een kostuum bij jullie huren?

Ja, dat kan. Bij de Sinterklaasfabriek kunt u ook alleen sinterklaas - en pietenpakken huren. Wij bieden u tevens de mogelijkheid een grimeerset aan te schaffen.

Ik heb een eigen pak. Kan ik mij ook alleen bij jullie laten grimeren?

Ja, dat is mogelijk. In de prijslijst vindt u de kosten.

Komen jullie ook op locatie?

Ja, wij werken ook op locatie. Op basis van uw wensen maken wij een pakket op maat. Contact ons voor meer informatie.

Is het mogelijk om thuis af te schminken?

De Sinterklaasfabriek ontvangt u graag terug voor het afschminken. Onze medewerkers nemen de kostuums in ontvangst en geven u tips en/of hulp bij het afschminken.

Moet ik borg betalen?

Ja, de Sinterklaasfabriek hanteert een borgregeling. De hoogte van de borg is afhankelijk van het gehuurde. Hierover wordt u geïnformeerd.

Kan ik bij jullie ook pinnen?

Ja, dat kan. Betalen met een creditcard is niet mogelijk.

Verkopen jullie ook strooigoed?

Nee. Wij adviseren u het strooigoed bij de supermarkt of groothandel te kopen. Bij de Sinterklaasfabriek kunt u wel een strooizak lenen.

Wat is een calamiteitentasje?

Elke groep ontvangt als service een calamiteitentasje. Voor Piet bestaat dit uit een schone kraag, een bijschmink set, een paar handschoenen en een reservepanty. Voor Sinterklaas bestaat dit uit een paar handschoenen en een potje lijm.
Met de inhoud van het tasje kunt u eventuele problemen snel en gemakkelijk oplossen. Zo kunt u met een gerust gevoel op pad.

Kan ik mijn eigen kostuum uitkiezen?

Ja. De Sinterklaasfabriek heeft binnen elke maatvoering een ruime keuze uit handgemaakte en unieke kostuums. Aan u de keuze.