Veel gestelde vragen

Kan ik ook alleen een pak bij jullie huren?

Ja, dat kan. Bij de Sinterklaasfabriek kunt u ook alleen sinterklaas - en pietenpakken huren. Wij bieden u tevens de mogelijkheid een grimeerset aan te schaffen.

Bezorgen jullie ook alleen pakken op locatie?

Ja, dat is mogelijk. Wij werken met een koerier die uw gehuurde pakken op locatie aflevert. Vraag bij uw reservering naar de mogelijkheden.

Komen jullie ook op locatie?

Ja, wij werken ook op locatie. Op basis van uw wensen maken wij een pakket op maat. Lees hier meer of neem contact met ons op voor meer informatie.

Is het mogelijk om thuis af te schminken?

De Sinterklaasfabriek ontvangt u graag terug voor het afschminken. Onze medewerkers nemen de kostuums in ontvangst en geven u tips en/of hulp bij het afschminken.

Moet ik borg betalen?

Ja, de Sinterklaasfabriek hanteert een borgregeling. De hoogte van de borg is afhankelijk van het gehuurde. Hierover wordt u geïnformeerd.

Kan ik bij jullie ook pinnen?

Ja, dat kan. Betalen met een creditcard is niet mogelijk.

Verkopen jullie ook strooigoed?

Nee. Wij adviseren u het strooigoed bij de supermarkt of groothandel te kopen. Bij de Sinterklaasfabriek kunt u wel een strooizak lenen.

Kan ik mijn eigen kostuum uitkiezen?

Ja. De Sinterklaasfabriek heeft binnen elke maatvoering een ruime keuze uit handgemaakte en unieke kostuums. Aan u de keuze.

Ik heb een eigen pak. Kan ik mij ook alleen bij jullie laten grimeren?

Ja, dat is mogelijk. In de prijslijst vindt u de kosten.