Filosofie

Onze filosofie is simpel: om ervoor te zorgen dat u de mooiste Sint of Piet bent, moeten wij de beste zijn. Vandaar ons gevoel voor perfectie!

De handgemaakte kostuums zijn speciaal voor de Sinterklaasfabriek ontworpen door een gerenommeerde kostuumontwerpster en zij onderscheiden zich van de gebruikelijke feestartikelenconfectie door hun materiaalkwaliteit, authentieke vormgeving en rijke uitstraling. De Sinterklaas kostuums zijn ge├»nspireerd op de oorspronkelijke liturgische kleding, compleet met echte bisschopsmantel, en vormen het originele gewaad van de goedheiligman. De Pieten kostuums zijn eveneens authentiek gemodelleerd naar de traditie van de Spaanse edelmannen. Alle kostuums zijn van gevoerd eersteklas fluweel, hebben een goede pasvorm - in diverse maatvoeringen -  en worden zorgvuldig onderhouden.

Het grimeerwerk wordt uitgevoerd door professionele grimeurs met ruime ervaring in de theaterwereld (o.a. de Nederlandse Opera en het Nationaal Ballet) en in het grimeren van Sinterklaas en Piet. Er wordt bij de Sinterklaasfabriek gewerkt met professionele, huidvriendelijke schmink. Wij beschikken over een ruime collectie hoogwaardige haarwerken, zowel voor Sinterklaas als voor Piet. Er is altijd iets passends voor u bij.