Sinterklaaspak

Het Sinterklaaspak is verkrijgbaar in vele maten. Van kleinere Sinten tot Sinten van meer dan 2 meter. Het pak is gemaakt van eersteklas fluweel en rijk gedecoreerd. Bij het pak kiest u voor één van de haarwerken. Deze kennen een hoge echtheid.

Een compleet pak bestaat uit een rode fluwelen mantel met koorkap, een paarse broekrok met een wit onderkleed afgezet met kant, paarse mouwstukken, handsschoenen met bisschopsring, een stola en mijter. De mijters zijn verstelbaar en daarmee geschikt voor elke hoofdmaat.

Bij de Sinterklaasfabriek is compleet echt compleet. U ontvangt tevens een staf en boek bij de huur van het Sinterklaaspak.

Prijs

U huurt een compleet Sinterklaaspak met een luxe haarwerk van buffel voor 115,- exclusief btw per dag.

RESERVEER HIER UW PAKKEN

Haarwerken

Bij de huur van een Sinterklaaspak kiest u voor één van de haarwerken. Een haarwerk bestaat uit een pruik, een baard, een losse snor en een paar wenkbrauwen. U hebt de keuze uit een drietal haarwerken:

  • Sinterklaaspak + professioneel haarwerk van buffel op filmtule – 175,- excl. btw (beschikbaarheid in overleg)
  • Sinterklaaspak + luxe haarwerk van buffel – 115,- excl. btw (meest gekozen)
  • Sinterklaaspak + basis haarwerk van buffel – 95,- excl. btw

De Sinterklaasfabriek is uw betrouwbare partner voor het huren van uw
Sint en Pietenpakken. U kunt de pakken op de volgende manieren huren:

Doe het zelf

U huurt de pakken met alle bijbehorende accessoires. Veel klanten maken gebruik van onze koeriersdienst. In dat geval brengen en halen wij de pakken bij u op locatie. U kunt natuurlijk ook zelf de pakken halen en terugbrengen bij de Sinterklaasfabriek.

Bij de Sinterklaasfabriek

U komt in de gezellig sfeer van de Sinterklaasfabriek om u te laten omtoveren tot een ware Sint of Piet. Na afloop van uw feest komt u terug naar onze locatie. Wij verzorgen het gehele traject voor u. U bent in vakkundige handen.

Op locatie

Wij werken ook op locatie. Onze vakmensen komen bij u op locatie. Zij transformeren uw medewerkers tot echte Pieten en Sinterklaas. Na het optreden helpen wij uw medewerkers met het omkleden en afschminken. Voor werkzaamheden op locatie gelden aanvullende tarieven. Wij maken graag voor u een offerte op maat.

Over ons en onze filosofie

Onze filosofie is simpel: om ervoor te zorgen dat u de mooiste Sint of Piet bent, moeten wij de beste zijn. Vandaar ons gevoel voor perfectie! De handgemaakte pakken zijn speciaal voor de Sinterklaasfabriek ontworpen en zij onderscheiden zich van de gebruikelijke feestartikelenconfectie door hun materiaalkwaliteit, vormgeving en rijke uitstraling.

De Sinterklaasfabriek is een pop-up bedrijf dat eens per jaar 'tot
leven' komt. Wij zijn een autoriteit op het gebied van verhuur van Sint en Piet kostuums. Onze medewerkers zijn professionals met ruime ervaring in de theaterwereld (o.a. De Nationale Opera en Ballet). Wij staan graag voor u klaar!

RERSERVEER HIER UW PAKKEN